När du har avbeställt får du en bekräftelse som meddelar att allt har genomförts. Eventuell betalning som har tagits för din beställning återbetalas sedan till din ursprungliga betalningsmetod, så du behöver inte göra något mer.
Om du ändrar dig igen är du alltid välkommen att lägga en ny beställning när du är redo.
Var den här artikeln till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp



Kommentarer
0 kommentarer
logga in för att lämna en kommentar.